Weblog

donderdag 14 januari 2010

Commissie Davids tegenover vieze sokken

Tijdens alle commotie over het Irak-rapport blijkt maar weer dat twitter een bijzonder medium is. Je blijft er niet alleen door op de hoogte van de politiek, maar ook van de reacties hierop van politici. Er was geen tweet meer te vinden die over iets anders ging dan over de Commissie Davids. Nou ja, op een enkeling na dan.

Duidelijke reacties

Lijsttrekker Ton Schroor van de D66 in Groningen laat via zijn tweets merken dat hij had gehoopt dat Balkenende zou aftreden: ‘Bijna twee weg, CDAer Leers weg en Balkenende weg, helaas ging diegene op wie ik mijn hoop had gevestigd niet. Dan maar in de herkansing!’, twittert hij. Maar ook Marije Eleveld van de PvdA in Ede is het niet eens met de manier waarop Balkenende te werk is gegaan: ‘In VK p2 een prima overzicht van hoe alles gelopen is. Balkenende is echt buiten z'n boekje gegaan. Pvda was terecht boos!’ Dat noemen we nog eens duidelijke taal.

Volkenrechtelijke mandarijn

Het is vermakelijk om te zien dat sommige politici blijkbaar ook over andere dingen hun ei kwijt moeten tijdens een politieke crisis. Zo lazen we bijvoorbeeld de volgende tweet: ‘Goede morgen beste volgers. Heeft u goed geslapen?’ en ‘Mijn mandarijn smaakt naar vieze sokken’. Zelfs tijdens een politieke crisis zijn er blijkbaar nog politici die zich van hun minder serieuze kant laten zien. Wat een geruststelling.

Sophie Velthuizen @ 16:25 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie