Weblog

maandag 1 februari 2010

Hot item

Zoals een paar weken geleden het Irak-rapport onderwerp van gesprek was in de politiek, zo is dat nu met niets minder dan het weer. De
PvdA vindt het te koud om nu campagne te voeren en stelt daarom voor om de gemeenteraadsverkiezingen uit te stellen. Dat wekt reacties bij lokale politici, te veel om op te noemen. Geniet hier van de leukste fragmentjes.

Geen avondeten door sneeuw

Stijn Verbruggen vindt het duidelijk hilarisch. Hij retweet Jaap Stronks: ‘Sms van vriendin: of we het avondeten een dagje kunnen uitstellen, het is te koud om boodschappen te doen’. Daarnaast schrijft Stijn dat het ‘veuls te koud’ is om naar het verkiezingsdebat te fietsen en dat ze het daarom ook maar moeten cancellen.

Kerst in de zomer

Klaas Dijkhoff: ‘Aan alle PvdA'ers met campagne kou(dwater)vrees: skisokken aan en niet klagen!’ Daarnaast pleit hij ervoor om ook Kerstmis, Oud en Nieuw, carnaval en zijn eigen verjaardag uit te stellen in verband met het winterweer. De SP heeft ‘500 mutsen voor verkleumde PvdA’ers’ in de aanbieding om door deze koude dagen heen te komen.

Rectificatie

Af en toe komt de PvdA er zelf even doorheen op twitter. De partij geeft aan dat ze de komende raadsverkiezingen juist niet wil uitstellen, maar dat het tijdstip van de verkiezingen al jaren onderwerp van discussie is. Helaas voor de PvdA luistert niet iedereen naar deze rectificatie.

Sophie Velthuizen @ 15:15 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie