Weblog

woensdag 21 april 2010

Trots op je website

Zoals zo veel partijen heeft ook Trots op Nederland van Rita Verdonk zich op het internet gewaagd. Aan de brede grijns van Arthur van der Putte kun je zien dat de leden niet alleen trots op hun land, maar ook op hun website zijn. Of die trots helemaal terecht is, kun je nog betwisten.


Vertrouw en handhaaf!

Er staan genoeg kopjes op de homepagina van Trots op Nederland. Zo vinden we kort en krachtig de belangrijkste programmapunten 'Vertrouwen en handhaven' en staan er een aantal standpunten van TON-leden onderaan. Maar toch kan de boodschap verkeerd overkomen. Zoals de website er nu uitziet, lijkt het net of wij Van der Putte moeten vertrouwen en handhaven. Of moet hij ons vertrouwen en handhaven? Of moeten wij hem vertrouwen en hij ons handhaven? Hoe dan ook: vertrouw en handhaaf!

Rita's eetgewoonten

Ook is er veel dubieuze informatie te vinden op de website. Zo staat er nu al een nieuwsbericht van 2 juni 2010 op over Rita's bezoek aan de Bijlmer en daarnaast een peiling waar de uitslag 100% eens is. Hoe serieus je dat moet nemen is lastig te bepalen, zeker als je net deze tweet van Rita hebt gelezen: 'Even een snelle hap bij de chinees' met daar recht naast 'Voor iedereen die weer trots wil zijn'. Het zal druk worden bij de chinees vanavond.

Sophie Velthuizen @ 15:49 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie