Weblog

woensdag 12 mei 2010

TONaangevende promo

Gisteren kwam het nieuwe promotiefilmpje van Trots op Nederland uit, en er is geen Nederlander meer te vinden die het nog niet gezien heeft. De promo heeft inmiddels meer media-aandacht gehad dan het filmpje van de PvdA in Kampen eerder dit jaar.


De TON draait door
Felix Rottenberg en Maurice de Hond analyseerden het filmpje gisteravond in hun wekelijkse bezoek aan De Wereld Draait Door. De reactie van tafelheer Erben Wennemars is goud waard, en de diepe frons op zijn gezicht zegt meer dan duizend woorden.'Vind ik leuk'
Ook op internet wordt het filmpje veel besproken. Volgens de meeste mensen is het onmogelijk om het serieus te nemen. Overal wordt het filmpje gerelateerd aan satirische programma's als Draadstaal of Koefnoen. Er bestaat ook al een ware 'Het nieuwe TON verkiezingsfilmpje is het grappigste wat ik ooit gezien heb'-facebookpagina. De pagina plaatst zichzelf binnen de categorie 'Voor de lol – Fanclubs'. Inmiddels hebben al ruim 3600 facebookers op de 'thumbs up'-button met 'Vind ik leuk' geklikt om lid te worden.

Sophie Velthuizen @ 10:24 | link | Er zijn: 1 reactie(s) |
|

Door Anonymous Sanne, om 19 mei 2010 om 09:28  :

Vond Erben Wennemars echt sterk in deze aflevering. Zijn verbazing was oprecht. Mooi om te zien!

Geef een reactie