Weblog

woensdag 21 juli 2010

Rode-potloodactie: met korting een betere website!

Op 9 juni hanteerde u het rode potlood. De afgelopen weken deed Hendrikx Van der Spek dat al, tijdens de beoordeling van websites van politici voor de Beste Webpoliticus 2010. Job Cohen won in de categorie ‘Beste website’. Tijdens de beoordeling van alle sites kwamen we veel verbeterpunten tegen. Denk aan teksten die niet webgeschikt zijn of verwarrende navigatie. Wilt u weten of uw site voldoet aan de criteria? Profiteer dan mee van onze rode-potloodactie en laat uw website verbeteren tegen een gereduceerd tarief.

HVdS scant, schrijft en traint
Hendrikx Van der Spek heeft twee soorten tests ontwikkeld voor websites. Bij de ene test hanteren onze webexperts het rode potlood. Bij de andere test vertelt uw doelgroep wat de verbeterpunten van uw site zijn. Op basis van ons testrapport kunt u meteen aan de slag met uw website. Hebt u het te druk? Wij kunnen u het schrijven en herschrijven uit handen nemen. Ontbreekt het u aan kennis? Volg dan onze training webschrijven en wij leren u de kneepjes van het vak.

Rode-potloodactie
Profiteer nu van 10% korting op onze webtests ter afsluiting van een periode vol verkiezingsdebatten, (on)gefundeerde meningen en rondetafelgesprekken met experts. Want Hendrikx Van der Spek blijft het rode potlood hanteren, ook buiten verkiezingstijd. Neem contact met op met Sibylle Moning via (035) 623 77 85 of stuur een e-mail naar: smoning@hvds.nl.

De Beste Webpoliticus
De prijs voor de beste webpoliticus reiken wij sinds 2007 uit. Inmiddels zijn er verkiezingen gehouden voor beste webpolitici op Europees, landelijk en lokaal niveau (gemeenteraadsverkiezingen). Hendrikx Van der Spek vraagt met dit initiatief aandacht voor de ontwikkeling van internet en sociale media binnen de politiek. Kijk ook op http://www.bestewebpoliticus.nl/.

Tommy Hopstaken @ 11:37 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie