Weblog

maandag 10 januari 2011

Hoogtij voor Social Media

De strijd om de titel Beste Webpoliticus 2011 is net pas begonnen, maar we kunnen nu alweer behoorlijk wat fanatieke twitteraars, bloggers en facebookers aanwijzen. Onze tippers doen erg hun best, bedankt daarvoor!

Social Media nog steeds erg in trek De best vertegenwoordigde lijst is nu die van ‘Beste Social Mediagebruiker’. In voorgaande edities van de Beste Webpoliticus was dit de categorie ‘Beste Twitteraar’, maar we hebben 'm nu uitgebreid met andere social media als Facebook, Hyves, LinkedIn, Flickr, etc. Dat blijkt niet minder dan terecht: de provinciale politici gebruiken de sociale netwerken minstens zo intensief als twitter.

Politieke dood van Youtube?
Waar de kandidaten bij de afgelopen Tweede Kamer- en gemeenteraadsverkiezingen nog driftig gebruik maakten van van Youtube, is er in de eerste campagneweken voor de Provinciale Staten een radiostilte op het kanaal. Geen enkele partij, geen enkele provincie heeft ook maar enig promotiefilmpje geproduceerd. Je vindt daarentegen wel informatieve fragmenten, maar van een echt denderend campagnefilmpje is geen sprake. Jammer, we hebben vorig jaar zo genoten van de PvdA in Kampen en het Winterswijks Belang...

Sophie Velthuizen @ 10:14 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie