Weblog

zaterdag 15 januari 2011

Vooruitgang door de tijd...?


Nog een kleine maand en dan sluit onze tippagina. Tot die tijd zullen de nominatielijsten blijven groeien. Vooruitgang vergt tijd, maar zorgt het verloop van de tijd ook voor vooruitgang? Enkele websites en twitteraccounts geven het antwoord.

l

Over datum

We weten dat weblogs uit zijn dit jaar: het gaat allemaal om de sociale media en snelle, korte berichtjes. Daarom hebben we immers zelf onze categorie ‘Beste Weblog’ verwijderd. Maar als je nu inderdaad geen zin meer hebt om te bloggen om je volledig op je twitteraccount te kunnen storten, verwijder de blog dan ook. Zo kwamen wij ergens een blog tegen waarin werd vooruitgeblikt op de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar. Om de vraag te voorkomen of je het afgelopen half jaar hebt liggen slapen, zullen we je identiteit niet onthullen. Maar geef toe: de schimmel druipt er echt vanaf.

O ja, ik had een twitteraccount…

Hetzelfde lijkt soms het geval te zijn met twitter. Onze kandidaat Jeroen Janssen is wel genomineerd voor ‘Beste Persoonlijke Website’, maar niet voor ‘Beste Social Mediagebruiker’. Waarom? Zijn website verwijst heel mooi naar alle andere accounts… waar hij passief is. Hij heeft ze namelijk wel, maar hij gebruikt ze niet. De laatste tweet was op 3 augustus 2010: ‘Bloemen staan niet voor politiek! ...wel voor levensvreugde, is dat niet ook een liberale instelling?’ Gelukkig kunnen we op zijn website niet veel aanmerken, en is die nominatie ook echt wel een bloemetje waard.


Sophie Velthuizen @ 13:04 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie