Weblog

vrijdag 4 februari 2011

Facelift

De PVV heeft een nieuwe website en het moet gezegd: die mag er zijn. Het ziet er mooi, overzichtelijk en professioneel uit met duidelijke tussenkopjes, recente nieuwsberichten en scherpe foto’s. Zo op het eerste gezicht zouden andere partijen hier nog iets van kunnen leren.

Wat eronder zit nog altijd even oud
Soms is er helemaal geen informatie te vinden. Klik je bijvoorbeeld op ‘Agenda’, dan staat er: ‘Er zijn momenteel geen evenementen’. Dat is gek: wij dachten dat de Provinciale Statenverkiezingen over een maand waren? Maar nee, die zijn blijkbaar niet echt belangrijk. De hele website lijkt ingericht voor de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen. Zelfs het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst zijn niet vervangen. Het enige dat up-to-date lijkt te zijn, is de homepagina.


Facebooklift
Wijzelf hebben onze facebookpagina vernieuwd. De komende dagen zullen we die vullen met de laatste nieuwtjes en de nieuwste links, dus houd hem goed in de gaten. Word ook lid van deze nieuwe pagina om ons te blijven volgen, we hebben de oude immers verwijderd.

Sophie Velthuizen @ 13:09 | link | Er zijn: 2 reactie(s) |
|

Door Anonymous Martijn Voshol, om 10 februari 2011 om 20:06  :

De PVV heeft een aparte site voor de Provinciale Staten Verkiezingen Namelijk:
www.pvvprovincialestaten.nl

Misschien dat je die ook nog is kan meenemen in het onderzoek

Door Anonymous Alex, om 15 februari 2011 om 17:22  :

Beetje meer kritiek op vormgeving mag ook wel. Als je bekend bent met amerikaanse politici websites, dan zie je dat de stijl een beetje afgekeken is.

Geef een reactie