Weblog

donderdag 10 maart 2011

Impressie prijsuitreiking

Vorige week maakten we bekend wie de gelukkige prijswinnaars waren in onze verkiezing tot Beste Webpoliticus. De redactie sprong in de auto en croste het hele land door om de prijzen persoonlijk aan de winnaars te overhandigen.

Beste Webpoliticus: Harmen Binnema
Harmen Binnema kreeg zijn prijs uit handen van Beste Wepoliticusbedenker Willem Hendrikx. In het prachtige provinciehuis van Noord-Holland zou Binnema later nog een toelichting geven op zijn webactiviteiten in de uitzending van NH-kiest. Binnema schrijft in zijn blogje direct na de uitreiking: “Een hele grote eer! Vanmiddag om 16.00 heb ik de prijs op het provinciehuis in Haarlem in ontvangst genomen.” Een grote eer is het inderdaad: nogmaals gefeliciteerd Harmen.


Beste Webpoliticus (publieksprijs): Rosa van der Tas
We zochten Rosa op in stijl. Op het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag had zij een hele club D66’ers verzameld. De officiële uitreiking werd extra officieel door de D66-banners die het campagneteam uit de kast had gehaald. Fotootje, bloemen, een prachtige prijs: het stond meteen op Twitter. Rosa was erg blij met de prijs en beloofde de redactie dat ze ook na de verkiezingen door gaat met haar webactiviteiten.Beste Social Mediagebruiker: Jo Schriek
Op het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn reikten we de Social Mediaprijs uit aan Jo. Zijn vrouw, SP-collega’s, een paar journalisten en zelfs de burgemeester waren aanwezig bij de uitreiking. Jo vertelde dat hij de prijs een kroon op zijn werk vond. Hij werd –volgens zijn vrouw althans- zelfs een beetje emotioneel toen hij hoorde dat hij de prijs gewonnen had. De vele felicitaties op Twitter bewezen maar weer dat hij de prijs dik verdiend heeft.


Beste Provinciale Partijwebsite: GroenLinks Noord-Brabant
Op weg naar het zuiden des lands. Het campagneteam van GroenLinks Noord-Brabant organiseerde de dag voor de verkiezingen een social media-dag op het station in Tilburg. Een betere dag om de prijs ‘Beste Website’ uit te reiken was er dus eigenlijk niet. Onder toeziend oog van een live-webcam gaven we de prijs aan lijsttrekker Paul Smeulders die zichtbaar trots was op zijn team.
Beste Persoonlijke Website: Ger Driessen
In Venlo reikten we op het in aanbouw zijnde Floriade-terrein de laatste prijs uit aan Ger Driessen. Op de vierde verdieping van de Innovatoren hadden we een prachtig uitzicht over Venlo en omstreken. Compleet met bouwhelm en laarzen roemden we interactiviteit van Gers site. Vooral de twee sitebouwers werden extra in het zonnetje gezet.

Tommy Hopstaken @ 11:17 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie