Weblog

dinsdag 29 mei 2012

Vacature stagiair Beste Webpoliticus

Volg de landelijke verkiezingen op de voet! Wij zoeken een redactiemedewerker voor www.bestewebpoliticus.nl voor de periode van half juni t/m half september 2012. Zin in een uitdagende en creatieve stage met veel vrijheid? Wil je veel schrijfervaring opdoen en een project leiden? Bekijk dan nu de volledige vacaturetekst

De Beste Webpoliticus
De Beste Webpoliticus looft in verkiezingstijd prijzen uit aan politici die het slimst gebruik maken van het internet in z’n volle breedte. Na de Tweede Kamerverkiezingen (2007 en 2011), de Europese Verkiezingen (2008), de gemeenteraadsverkiezingen (2010) de Provinciale verkiezingen (2011) keert http://www.bestewebpoliticus.nl vanaf half juni terug.

Jouw rol in de verkiezingsstrijd
Je schrijft zelf content voor onze website over de digitale activiteiten van politici voor, tijdens en na de verkiezingen. Hiervoor heb je contact met politieke partijen en de politici zelf. Daarnaast probeer je kansen in de media te pakken: je schrijft persberichten en je benadert journalisten en televisieprogramma’s. Je organiseert samen met twee ervaren medewerkers alle online verkiezingen, zoals die van Beste Webpoliticus, Beste Social Mediagebruiker en Beste Website.

In de volledige vacaturetekst vind je meer informatie en natuurlijk de randvoorwaarden.

Al overtuigd?
Neem dan in ieder geval voor vrijdag 8 juni 2012 contact met ons op voor een stage als redactiemedewerker van de Beste Webpoliticus!

Tommy Hopstaken @ 09:55 | link | Er zijn: 0 reactie(s) |
|

Geef een reactie